Dankzij u kunnen wij al deze speciale dieren redden

 

  

U kent Isis, Pippi, Taartje, Harrie, Robin,Roosje, Dagmar en Anneke misschien wel uit de opvang van VZW Zwerfkat in Nood II ( www.zwerfkat.com)
Dit zijn katjes met een speciale achtergrond, waar wij medisch veel voor hebben moeten doen.
Denk aan: verlammingsverschijnselen, een pootamputatie, chronische niesziekte, blaasafwijking, aidsdrager, hartafwijking of darmafwijking. Al deze katjes zijn ons dierbaar. Euthanasie zit er bij ons niet in, zij dragen hun ziekte met eer en ze genieten van het leven. Wij zullen alles, maar dan ook alles doen om hen te helpen. Zij  hebben kwaliteit in het leven, dus waar hebben we het dan over. We schuwen grote operaties niet. Fysiotherapie en zeldzame operaties willen wij altijd laten doen. We staan hier ook bekend om. We worden met het jaar creatiever!!
VZW Zwerfkat in Nood II heeft een grenzeloos hart: nooit een euthanasie omdat wij een operatie niet willen betalen. Dit betekent in de realiteit ook dat onze medische kosten enorm hoog zijn.
Veel sterftes ook dit jaar: we krijgen ze vaak stervend binnen, en tegen beter in, geven we hen soms een tweede kans, maar dit helpt helaas niet altijd. Toch blijft ons sterftepercentage laag: 8 % van de 434 katten, ondanks de vele drama's dit jaar.
We zien ons budget slinken. We zijn al bezig met bezuinigingen, maar u weet nu ook dat wij niet bezuinigen op grote speciale operaties.
Weet dat er bv keihard aan onze FIVJES  Frodo en Ozzy is gewerkt, voordat wij zagen dat het niet meer diervriendelijk was en we hen rustig lieten inslapen.
Deze kosten waren samen 420 euro. Niet iedereen beseft wat er achter de schermen allemaal gebeurd, hoe hard er aan de dieren gewerkt wordt, echt gevochten wordt voor hun leven.
We hebben uw financiŽle steun dan alweer maar eens heel hard nodig, want we geven meer uit, dan we aan inkomsten binnenkrijgen. Wij willen in de toekomst deze bijzondere dieren blijven helpen, en dat kan enkel met uw hulp. Samen staan we sterk, samen zullen wij dieren als Isis en Pippi kunnen blijven helpen.
Bestel anders iets leuks uit onze webwinkel? U krijgt er dan ook nog eens iets moois voor terug!
Help onze zwerfdieren, zodat wij u nog heel lang kunnen verblijden met al die mooie wondertjes! Kijk eens naar www.zwerfkat.com 
Ons filmpje: http://nl.youtube.com/watch?v=UnXh9u-EmlA